Mainbanner_Sub_Overwerkenbij4.jpg

Wie werkt bij de Goede Doelen Loterijen, werkt aan een betere wereld

'Bijdragen aan een schonere en rechtvaardige wereld'. Met dit idee werd in 1989 de Nationale Postcode Loterij opgericht. Onze mensen zetten zich sindsdien dagelijks met hart en ziel in om deze doelstelling te realiseren.
De Nationale Postcode Loterij groeide uit tot de grootste Goede Doelen Loterij in Nederland. Inmiddels maken ook de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij deel uit van de organisatie. Samen gaven de Goede Doelen Loterijen in de afgelopen jaren zo'n 4 miljard euro weg aan het goede doel. Het postcode loterij-format is actief in Zweden, Groot-Brittannië en sinds kort ook in Duitsland, en zorgt in die landen voor veel geld voor goede doelen.
 
Ooit begonnen we met een paar medewerkers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met honderden collega's. Maar ons kantoor aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam voelt nog altijd als een hechte werkkring. Waar met passie en professionaliteit gewerkt wordt aan een maximaal resultaat! Wij vinden duurzame inzetbaarheid van medewerkers erg belangrijk en streven diverstiteit in ons personeelsbestand na. Daarom nodigen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit te solliciteren.

Zie jij jezelf werken in deze dynamische omgeving?