Bestanden & Intelligence

De afdeling Bestanden & Intelligence (B&I) is het kenniscentrum van de Goede Doelen Loterijen en is altijd op zoek naar kansen om nog betere resultaten te halen. Hier draait alles om de vraag hoe we deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij duurzaam werven en behouden.
Zoveel mogelijk trouwe deelnemers aan de Goede Doelen Loterijen is de sleutel naar succes. Daarom is het cruciaal om de juiste boodschap op het juiste moment en via het juiste kanaal onder de aandacht brengen bij deelnemers en niet-deelnemers.

Analyse van het deelnemerbestand

De afdeling B&I ondersteunt en adviseert de marketingafdelingen van de drie loterijen door het uitvoeren van selecties in en kwantitatieve analyses van het deelnemersbestand. Zo worden uiteindelijk campagnes gerealiseerd waarin duurzaam werven centraal staat.

Samenwerken

De afdeling B&I werkt niet alleen nauw samen met de marketingafdelingen, maar ook met bijvoorbeeld de afdelingen Ledenservice en Prijzen. Zo evalueren de collega's van deze afdeling reacties van en contact met deelnemers. Ze presenteren alle uitgevoerde analyses in handzame en praktische rapportages voor het management. Deze informatie vormt de basis voor de strategie van de Goede Doelen Loterijen.

Is dit jóuw toekomstige werkplek?

Gaat jouw hart sneller kloppen van campagnes en klantmarketing? Ben jij sterk analytisch en initiërend en beschik je over een pro-actieve instelling? Bij de afdeling B&I werken mensen met veel kennis van software en datawarehouse. Allemaal hebben ze een hands-on mentaliteit en veel gevoel voor de organisatie waarin ze werken. Misschien zijn dit wel jóuw toekomstige collega's!