Financiën

De Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij ontvangen per jaar meer dan 800 miljoen euro door de verkoop van loten. De afdeling Financiën zorgt voor de financiële verantwoording van alle inkomsten en uitgaven en voor de financiële planning.

Sandra Glorie - Financial Controller

'Er zitten zoveel ideeën en energie in de loterijen, een dag is hier nooit saai.'
Lees hier het hele interview met Sandra Glorie, Financial Controller bij de Postcode Loterij!
Vijftig procent van de inleg van de deelnemers is bestemd voor de goede doelen. En circa vijfendertig procent gaat als prijzengeld terug naar de deelnemers. Onze deelnemers en de media verwachten zeker van een organisatie als de Goede Doelen Loterijen volledige financiële juistheid en transparantie. Daarvoor is onze afdeling Financiën verantwoordelijk. Deze collega's houden al onze geldstromen nauwlettend in de gaten door:
  • de adequate opzet van de administratieve organisatie
  • het uitvoeren van interne controlemaatregelen en toetsing ervan
De externe (financiële) controle op de werkzaamheden van de Goede Doelen Loterijen gebeurt door PriceWaterhouseCoopers. Accountants controleren de cijfers en automatiseringsdeskundigen controleren de gegevensverwerking in de deelnemersadministratie

John Besselsen - Financial Controller

'De loterij is flexibiliteit in doen en denken, hard werken en heel veel vieren.'

Is dit jóuw toekomstige werkplek?

Als integriteit, discretie en betrouwbaarheid voor jou belangrijk zijn en je punctueel, gestructureerd, doortastend en communicatief sterk bent, dan zou deze afdeling de plek kunnen zijn waar jij tot je recht komt. Wij zoeken regelmatig stressbestendige mensen van wie het hart sneller gaat kloppen van cijfers en analyses. Mensen die graag werken in een dynamische omgeving en beschikken over een flexibele opstelling.