IT - Dataservice

De afdeling Dataservice is de ruggengraat van de Goede Doelen Loterijen. Niet alleen ontwikkelt en beheert zij de hele IT-infrastructuur, ook houdt zij de deelnemersdatabase up-to-date en zorgt voor een correct incassosysteem.
Veertien keer per jaar vindt er per loterij een trekking plaats. Altijd onder toeziend oog van een notaris. Vaak is ook het Nederlands Meet Instituut aanwezig om toe te zien op een correct verloop van de trekking. De afdeling Dataservice bereidt de trekkingen voor. Daarnaast zorgt zij voor een correcte en tijdige verwerking van de response op de acties en campagnes van de loterijen.

Anne de Bie - Teamleider Campagnes

'De gedrevenheid om overal het beste uit te halen en te denken in mogelijkheden, voel je overal in het bedrijf.'

IT-infrastructuur

Dataservice ontwikkelt en beheert de gehele IT-infrastructuur. Online, applicaties, werkplekken: het valt allemaal onder de verantwoordelijkheid van deze afdeling. Ook kunnen collega's met vragen en opmerkingen op IT-gebied terecht bij de Supportdesk van de afdeling.

Je collega's

Op de afdeling Dataservice werken ongeveer zeventig mensen, die zijn onderverdeeld in vijf teams: Informatie Management, Campagnes, Project-/Programma Management, Test en Kwaliteit, Procesmanagement en Servicemanagement.

Koen Schutten - Developer

'€œElke dag naar het werk om de wereld een beetje beter te maken, daar word je toch blij van?'

Is dit jóuw toekomstige werkplek?

Houd jij van werken in een dynamische omgeving? Ben jij in staat om een technisch verhaal toegankelijk te vertellen aan mensen zonder technische achtergrond? Beschik je over eigenschappen zoals resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid en stressbestendigheid? Misschien kun jij dan ons team komen versterken.