IT - Dataservice

De afdeling Dataservice is de ruggengraat van de Goede Doelen Loterijen. Online campagnes, websites, applicaties, werkplekken: het valt allemaal onder de verantwoordelijkheid van onze IT-afdeling. Zo'n 70 IT-professionals die zich in multidisciplinaire teams inzetten om ons volledige IT-landschap nóg sneller, beter en efficiënter te maken. Dit doen zij over de volledige breedte, van frontend tot warehouse.
Veertien keer per jaar vindt er per loterij een trekking plaats. Altijd onder toeziend oog van een notaris. Vaak is ook het Nederlands Meet Instituut aanwezig om toe te zien op een correct verloop van de trekking. De afdeling Dataservice bereidt de trekkingen voor. Daarnaast zorgt zij voor een correcte en tijdige verwerking van de response op de acties en campagnes van de loterijen.

Anne de Bie - Plaatsvervangend Hoofd Dataservice

'De gedrevenheid om overal het beste uit te halen en te denken in mogelijkheden, voel je overal in het bedrijf.'

IT-infrastructuur

Dataservice ontwikkelt en beheert de gehele IT-infrastructuur. Online, applicaties, werkplekken: het valt allemaal onder de verantwoordelijkheid van deze afdeling. Ook kunnen collega's met vragen en opmerkingen op IT-gebied terecht bij de Supportdesk van de afdeling.

Je collega's

De afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en uitvoering van alle IT activiteiten van de Loterij. Er werken ongeveer 70 mensen die zijn onderverdeeld in acht domeinen: Online, Gateway, Core, Data management, IT Operations, Speelronde operatie & Service management, Analyse en Governance. Samen zoeken zij continue naar innovatieve IT oplossingen om de dienstverlening te verbeteren.

Matthias ter Maten - Tester

'Leuk zo'n dynamisch bedrijf dat voortdurend in beweging is. Dat levert continu allerlei IT-wensen van collega's op, die ik samen met ontwikkelaars zo snel mogelijk probeer te realiseren.'.
Lees hier het hele interview met Matthias ter Maten, Tester bij de Postcode Loterij!

Is dit jóuw toekomstige werkplek?

Houd jij van werken in een dynamische omgeving? Ben jij in staat om een technisch verhaal toegankelijk te vertellen aan mensen zonder technische achtergrond? Beschik je over eigenschappen zoals resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid en stressbestendigheid? Misschien kun jij dan ons team komen versterken.