Public Affairs

Loterijen hebben volop te maken met wet- en regelgeving. Dit is het boeiende terrein van de afdeling Public Affairs. Hier houden medewerkers met een politicologische of juridische achtergrond zich bezig met politieke en juridische ontwikkelingen op de Nederlandse en Europese kansspelmarkt.
De Wet op de Kansspelen bevat een groot aantal bepalingen, waaraan de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij moeten voldoen. Zo is voor elke loterij een vergunning nodig van de Kansspelautoriteit. De collega's van deze afdeling houden zich hiermee bezig en volgen ontwikkelingen rondom de Wet op de Kansspelen, en andere relevante wetgeving, nauwlettend. En onderhouden goede contacten met politici en beleidsmakers in Den Haag, maar ook met een bredere groep stakeholders die belangrijk zijn voor de opinievorming.

Daarnaast houdt deze afdeling de politieke ontwikkelingen in Nederland en Europa scherp in de gaten. De medewerkers ontplooien verschillende activiteiten om politici in Nederland en Europa en de beneficiënten van de loterijen op de hoogte te brengen van de standpunten van de Goede Doelen Loterijen en van het belang van de bijdrage van de loterijdeelnemers aan goede doelen waarmee ieder jaar talloze initiatieven in binnen- en buitenland kunnen worden gerealiseerd.

Is dit jóuw toekomstige werkplek?

Heb jij kennis van en ervaring met diverse rechtsgebieden en kun je je goed uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels? Ben je politiek sensitief, heb je oog voor detail en beschik je over een grote dosis overtuigingskracht? Dan is de afdeling Public Affairs voor jou een interessante en dynamische werkomgeving.